Рада розгляне зняття недоторканності з Тетерука 10 листопада

Читать на русском
Перший заступник голови фракції «БПП» Ігор Кононенко заявив, що Верховна Рада може розглянути питання зняття недоторканності з народного депутата Андрія Тетерука.

Перший заступник голови фракції «Блоку Петра Порошенка» Ігор Кононенко заявив, що Верховна може розглянути питання зняття недоторканності з народного депутата Андрія Тетерука.

Про це він повідомив у кулуарах Ради, передає «Слово і Діло».

«Є зареєстрована постанова, підписана жінками парламенту, щодо звернення до пана Тетерука щодо зняття недоторканності. Я вважаю, що в понеділок на погоджувальній раді ми домовимося, що у вівторок ми почнемо розглядати це питання, знімемо його й далі будемо працювати згідно з порядком денним», – заявив він.

Також, як відомо, до Верховної Ради вже внесено проект постанови щодо звернення до народного депутата фракції «Народного фронту» Андрія Тетерука про добровільне складення депутатських повноважень.

Нагадаємо, вчора, 5 листопада, член фракції «Батьківщини» Олександра Кужель в парламенті зазнала тілесних ушкоджень від народного депутата Андрія Тетерука, який вдарив її скляною пляшкою по голові. Сам Тетерук уже вибачився за інцидент.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: