«Свобода» висунула свого кандидата в президенти

Читать на русском
Делегати з'їзду ВО Свобода висунули кандидатом у президенти заступника голови партії, депутата  Львівської облради Руслана Кошулинського.

Делегати з'їзду «ВО «Свобода» висунули кандидатом у президенти заступника голови партії, депутата Львівської облради Руслана Кошулинського.

Як пише «Слово і Діло», таке рішення ухвалили 22 січня.

Вибори-2019: які шанси в націоналістів?Нацкорпус не підтримує рішення представників окремих націоналістичних організацій назвати Руслана Кошулинського єдиним кандидатом від націоналістичного табору.

Кошулинський також озвучив свою програму – досягти миру шляхом перемоги й провести деолігархізацію.

Кошулинський хоче позбавляти нардепів мандата за кнопкодавство та пропуски без поважних причин, провести судову реформу, прийняти закон про місцевий референдум і затвердити механізм про ветування громадою рішень місцевої влади.

Також він обіцяє повернути капітал з офшорів, повернути приватизовані стратегічні підприємства, створити контрактну армію, затвердити державну програму забезпечення військовослужбовців житлом.

Нагадаємо, вчора про боротьбу з корупціонерами заявив ще один імовірний кандидат у президенти – Олег Ляшко.

Тим часом станом на 21 січня 2019 року були зареєстровані 12 кандидатів у президенти. Раніше ЦВК розглянула питання контролю виборчих фондів кандидатів.

Претенденти на кандидатство в президенти України мають до 9 лютого включно подати документи до ЦВК. Самі ж вибори відбудуться 31 березня 2019 року.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: