Найєм розповів, де переховується один із підозрюваних у вбивстві Ганздюк

Читать на русском
Найєм заявляє, що новий підозрюваний у справі щодо вбивства Катерини Гандзюк є помічником депутата Херсонської облради й зараз перебуває в Домінікані.

Нардеп Мустафа Найєм заявляє, що новий підозрюваний у справі щодо вбивства Катерини Гандзюк є помічником депутата Херсонської облради й зараз перебуває в Домінікані.

Як пише «Слово і Діло», про це він написав у Facebook.

Луценко заявив, що всі замовники та організатори вбивства Гандзюк встановленіГенпрокурор додав, що є кілька десятків версій цього злочину, але наразі слідство сходиться на тому, що знайдено основну версію.

«Новий підозрюваний у справі щодо вбивства Катерини Гандзюк – це Олексій Левін. Справжнє прізвище – Москаленко, уродженець Херсона, 41 рік. Член відомого в області ОЗУ Москалов, раніше засуджений за серію вбивств разом зі своїм батьком (теж Олексієм Москаленком). Вийшов на волю в червні 2016 року за т. зв. «законом Савченко», – написав Найєм.

Він додав, що Левін є помічником депутата обласної ради Миколи Ставицького, близького до голови облради Владислава Мангера.

«Він не одноразово був у офісі в організатора вбивства Ігоря Павловського, й за непідтвердженою інформацією, саме він на машині Миколи Ставицького приїжджав до Павловського, коли з'ясувалося, що поліція затримала виконавців», – написав Найєм.

Нардеп упевнений, що Левін не міг сам ухвалити рішення про вбивство працівника міської адміністрації.

«За деякою інформацією, зараз Олексій Москаленко-Левін насолоджується погодою в Домініканській Республіці, а його батько спокійно перебуває в місті й активно залучений до вирубки лісу», – підсумував Найєм.

Нагадаємо, раніше генпрокурор Юрій Луценко заявив, що в справі про вбивство Катерини Гандзюк оголосили ще одну підозру – чоловіку на прізвище Левін.

31 липня в Херсоні біля під'їзду чоловік вилив на Катерину Гандзюк кислоту. Вона потрапила до реанімаційного відділення із сильними опіками.

4 листопада Катерина Гандзюк померла в лікарні.

Поліція затримала п'ятьох підозрюваних у нападі на Гандзюк. Це В'ячеслав Вишневський, Віктор Горбунов, Володимир Васянович, Сергій Торбін і Микита Грабчук. Четверо з них зізналися у скоєнні злочину, а Торбін не зізнається.

Верховна Рада створила комісію для розслідування нападів на Гандзюк та інших активістів.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: