Москаль: боєць АТО кинув гранату до бару й поранив людину

Читать на русском
Москаль повідомляє, що після опівночі в барі перебували троє місцевих жителів, між якими спалахнула суперечка.
Геннадій Москаль

У селі Косівська Поляна Рахівського району Закарпатської області демобілізований учасник АТО кинув у бар гранату РГД-5.

Про це повідомляє голова Закарпатської облдержадміністрації Геннадій Москаль на своєму офіційному сайті, пише «Слово і Діло».

Місцеві легенди України: боротьба з контрабандою на ЗакарпаттіКонтрабанда товарів через кордон у Закарпатській області – одна з найбільших проблем регіону, побороти яку неспроможні вже кілька поколінь політиків. «Слово і Діло» дослідило історію питання та обіцянки щодо його вирішення.

Москаль повідомив, що після опівночі в барі перебували троє місцевих жителів, між якими спалахнула суперечка. Одного з чоловіків, який був п'яний і вів себе не зовсім адекватно, вигнали з бару.

За кілька хвилин він повернувся з бойовою гранатою РГД і кинув її у відкрите вікно бару. Внаслідок вибуху важких травм зазнав 26-річний чоловік. З мінно-вибуховими пораненнями обох ніг і рук він доставлений в районну лікарню, зараз пораненому роблять операцію.

«Злочинця, який кинув гранату, затримали по гарячих слідах. Це 45-річний житель Косівської Поляни, учасник антитерористичної операції на сході країни Василь Ст., який був мобілізований в Збройні сили України влітку 2015 року, 9 місяців провів у зоні бойових дій, а в минулому році демобілізувався і повернувся додому», - повідомив голова Закарпатської ОДА.

«Як виявилося, у затриманого це не перший інцидент із застосуванням зброї. У 1990-му, будучи солдатом Радянської армії, він з табельної зброї розстріляв караул (загинуло кілька осіб), за що відсидів 10 років у в'язниці», - додав Москаль.

Раніше Москаль розповів про гігантських преміях, які нараховують собі місцеві чиновники.

Нагадаємо, що 13 квітня 2017 року Москаль запевнив, що розчищення Вільшанського водосховища завершиться в травні 2017 року. Подивимося, чи зможе чиновник виконати свою обіцянку.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: