США в ООН закликали чинити тиск на Росію

Читать на русском
Постійний представник США при ООН Ніккі Хейлі заявила, що на Росію потрібно тиснути, тому що вона продовжує прикривати сирійський режим.

Постійний представник США при ООН Ніккі Хейлі заявила, що на Росію потрібно тиснути, тому що вона продовжує прикривати сирійський режим.

Про це пише «Слово і Діло» з посиланням на «РІА Новини».   «Багато хто з вас говорили, що ми повинні чинити тиск на сирійський режим, але це не так. Нам потрібно чинити тиск на Росію, тому що Росія продовжує прикривати сирійський режим », - зазначив Хейлі на засідання Радбезу ООН з гуманітарної Ситуації в Сирії.   Вона підкреслила, що Росія захищає лідера країни Башара Асада, який застосовує хімічну зброю проти власного народу, блокуючи резолюції Радбезу. За її словами, Асад продовжує діяти, знаючи, що «Росія буде покривати його».   «Зараз вся увага і тиск повинен бути направлено на Росію, тому що вона може покласти цьому край, якщо захоче», - зазначила Хейлі, закликавши «не слухати» як представники РФ намагаються відвернути увагу, кажучи про інші країни і конфліктах.   Раніше повідомлялося, що спецслужби Франції поклали на режим Асада провину за хіматаку в Ідлібі.

Нагадаємо, Британія оголосила, за якої умови приєднається до військових дій США в Сирії.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: