У Харкові вимагали хабар за автобусну зупинку

Читать на русском
У Харкові директор ЖЕКу вимагала величезний хабар за продаж зупинки громадського транспорту.
Хабар за зупинку. Харків

У Харкові директор житлової компанії вимагала хабар за продаж зупинки громадського транспорту.

Про це в Facebook повідомила прес-секретар генпрокурора України Лариса Сарган, пише «Слово і Діло».

Як в українських судах засуджують хабарників – дослідженняУкраїнські суди за перший квартал 2017 року винесли 36 вироків по корупційних справах, тобто п'яту частину аналогічних рішень, починаючи з 2016 року.

Директор вимагала і отримала від харків'янина кошти за укладення договору купівлі-продажу нежитлового приміщення, а саме зупинки громадського транспорту.

За попередніми даними, зупинку громадського транспорту збиралися використовувати в якості торгового павільйону. 50 000 гривень директор запропонувала заплатити офіційно, а ще 200 000 гривень - їй за згоду на продаж.

Якби мери виконували всі свої обіцянки. Як би змінився Харків?«Слово і Діло» уявило, як би виглядав Харків, якби Геннадій Кернес втілив в життя обіцяне.

«Сьогодні комерційного директора житлової компанії викрили при отриманні вказаної суми. Досудове розслідування проводиться за ч. 4 ст. 368-3 КК України - підкуп службової особи юридичної особи приватного права незалежно від організаційно-правової норми», - повідомили в прокуратурі.

Зазначимо, що київська прокуратура спільно з оперативниками СБУ піймали на корупційному злочині депутата Київської обласної ради, голову постійної комісії з питань екології, природокористування, водних ресурсів, ліквідації наслідків аварії на ЧАЕС та інших надзвичайних ситуацій.

Раніше співробітники прокуратури і Національної поліції затримали начальницю районного відділення податкової інспекції Головного управління Державної фіскальної служби у Львівській області під час одержання хабара на суму 5,5 тисяч гривень.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: