У Львівській області обстріляли автобус

Читать на русском

Між селами Нагуєвичі та Уріж у Львівській області в середу вранці з автомобіля «Мерседес Спринтер» вистрелили по рейсовому автобусу, в якому не було пасажирів.

Про це пише «Слово і Діло», посилаючись на повідомлення поліції Львівської області.

26 квітня о 6:20 у Дрогобицький відділ поліції надійшла інформація про обстріл автобусу від керівника фірми-перевізника. Правоохоронці встановили, що пошкоджено бокове вікно автотранспорту.

За фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.194 (умисне знищення або пошкодження майна) КК України, максимальне покарання – 3 роки позбавлення волі.

Правоохоронці встановлюють особу зловмисника та його місцеперебування. Призначено експертизи.

Керівник фірми-перевізника МКП «Транс-екіпаж» Йосип Дяків повідомив у Facebook, що, зі слів водія ЛАЗа, який їздить маршрутом Дрогобич – Сторона, постріл зробили з із синього «Мерседес Спринтер» із номером ВС 99-00 ЕТ.

Між селами Нагуєвичі та Уріж у Львівській області в середу вранці з «Мерседеса» вистрелили по рейсовому автобусу.

У коментарі Дяків припустив, що за обстрілами можуть стояти конкуренти.

«Коли я отримав право їздити, то випустив на маршрут свої «ЛАЗи». Однак фізична особа, яка їздила на маршруті раніше, продовжила також їздити чотирма автобусами, хоча має дозвіл лише на один автобус за маршрутом «Дрогобич – Підбуж», – сказав він.

«Я звертався і в транспортну інспекцію, і поліцію, і в обласну та районну адміністрації з проханням відреагувати, щоб я міг законно працювати на даному маршруті. Поліція та інспекція складають протоколи та акти на ці транспортні засоби, але реального результату немає», – розповів Дяків.

Раніше ворожі окупаційні війська в понеділок увечері здійснили обстріл житлових кварталів Мар'їнки, заподіявши руйнування будівель.

Відмітимо, що в Алеппо 15 квітня пролунав вибух біля автобусів з евакуйованими, є загиблі.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: