У Львівській області підпишуть меморандум про утилізацію ТПВ

Читать на русском
Сміття зі Львова будуть вивозити та утилізовувати на полігонах інших міст області до прийняття остаточного рішення Львівською міською радою.

Влада Львівської області підпише меморандум про вирішення проблеми утилізації твердих побутових відходів зі Львова.

Про це повідомляє «Інтерфакс-Україна» з посиланням на прес-службу віце-прем'єра України Володимира Кістіона, передає «Слово і Діло».

Меморандум передбачає, що сміття з міста буде вивозитися і утилізуватися на полігонах інших міст області до прийняття остаточного рішення Львівською міською радою.

Олег СинюткаНародний депутат України
Синютка пообіцяв провести громадські слухання перед початком будівництва полігону ТПВСказано 10 листопада 2016 р.Статус обіцянки: Виконано

Домовленості з прийому сміття зі Львова на полігонах області будуть закріплені в меморандумі про співпрацю між Львівською обласною державною адміністрацією, Львівською обласною радою, Львівською міською радою та органами місцевого самоврядування, на території яких розташовані полігони або звалища захоронення ТПВ.

Документ буде підписаний в п'ятницю, 21 квітня, головою Львівської ОДА, головою Львівської обласної ради та головами міських рад Львівської області у присутності віце-прем'єра Кістіона.

Нагадаємо, міська влада Львова уклали договору на вивезення сміття з п'ятьма полігонами твердих побутових відходів в Україні.

Раніше в Житомирській області суд заарештував затриманий в селищі Пулины вантажівка з львівським сміттям.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: