Глава ОБСЄ підтвердив загибель члена місії від вибуху міни на Донбасі

Читать на русском
Один співробітник ОБСЄ загинув і ще один отримав поранення в результаті наїзду на міну в зоні проведення АТО патрульним автомобілем.
Себастьян КурцФото з відкритих джерел

Чинний голова ОБСЄ, міністр закордонних справ Австрії Себастьян Курц підтвердив факт загибелі в зоні проведення АТО на Донбасі одного співробітника місії.

Про це з посиланням на Twitter чиновника повідомляє «Слово і Діло».

«Трагічні новини з України: патруль СММ наїхав на міну. Один член ОБСЄ загинув, один поранени... Щирі співчуття родині загиблого і команді СММ. Смерть колеги є шоком для всієї ОБСЄ», – написав він.

При цьому Курц підкреслив, що буде проведено розслідування інциденту й винні будуть покарані.

Обстріляне перемир'я: динаміка обстрілів сил АТО з 22 березня по 20 квітняЗа останній місяць проросійські сепаратисти здійснили понад 1600 обстрілів позицій української армії.

«Тільки що поговорив з главою СММ послом (Ертугрулом – ред.) Апаканом: потрібно провести ретельне розслідування. Винні будуть притягнуті до відповідальності», – повідомляється в мікроблозі міністра закордонних справ Австрії.

Трагічна подія сталася в неділю близько 10 ранку в районі сила Пришиб, нині контрольованого терористами самопроголошеної «ЛНР».

Нагадаємо, за минулу добу терористи 46 разів обстріляли позиції сил АТО, один український військовий загинув. Декількома днями раніше співробітники Нацполіціі затримали на КПВВ «Мар'їнка» бойовика, який намагався виїхати на неокуповану територію для оформлення української пенсії.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: