Тимчук: бойовики Донбасу закликають організувати швидкий наступ

Читать на русском
Народний депутат Тимчук повідомив, що бойовики бояться, що Україна скоро поверне свої території, тому готуються до наступу.
Дмитро Тимчук

Народний депутат, координатор групи «Інформаційний опір» Дмитро Тимчук повідомив про те, що серед бойовиків ходять чутки про те, що Україна поверне контроль над територіями до кінця року, якщо терористи не проведуть наступ.

Про це пише «Слово і Діло», посилаючись на сторінку Тимчука в Facebook.

«Серед бойовиків обох «армійських корпусів» посилено поширюються чутки про те, що якщо в найближчі місяці з боку« Л/ДНР» не буде організовано масштабний наступ, то ВСУ перехоплять ініціативу і до кінця року візьмуть під свій контроль окуповані райони Донбасу, повністю знищивши «Л/ДНР», - написав він.

За словами нардепа, під цим приводом в середовищі «ідейних» російських найманців стає популярною теза про організацію якнайшвидшого наступу.

Яка західна зброя допоможе УкраїніЖурналіст Денис Попович розповів, яка летальна зброя, поставлена західними партнерами, могла б допомогти в захисті українського суверенітету.

Тимчук повідомив, що цю теза активно підтримує колишній «секретар ради безпеки «ДНР» Олександр Ходаковський. «А серед місцевих бойовиків з числа так званих «15-й тисячників» ця ідея не знаходить підтримки», - додав нардеп.

Нагадаємо, що раніше Тимчук повідомляв про те, що в так званій «ДНР» не можуть набрати бойовиків з місцевих жителів, тому оголосять терміновий «призов на військову службу».

Зазначимо, що 3 червня 2016 року Дмитро Тимчук пообіцяв оприлюднити дані про спонсорів терористів «Луганської Народної Республіки» та виконав свою обіцянку.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: