Україна пройшла у фінал Євробачення-2024

Читать на русском
7-го травня у шведському місті Мальме стартував пісенний конкурс Євробачення-2024. У результаті першого півфіналу alyona alyona і Jerry Heil пройшли до фіналу.
Фото: instagram.com/suspilne.eurovision

Представниці України Аlyona Аlyona & Jerry Heil з композицією Teresa & Maria пройшли у фінал конкурсу «Євробачення-2024».

Про це йдеться у трансляції на Youtube-каналі конкурсу.

Відкривали перший концертний вечір запальним виступом трьох учасників попередніх років Євробачення – співачки Еліни Фурейри з Кіпру, артистки Chanel з Іспанії та співака Еріка Сааде зі Швеції.

Як відомо, за підсумками глядацького голосування, яке проводилося відразу після трансляції усіх виступів конкурсантів, у фінал Євробачення 2024 пройшли представники наступних країн: Кіпр, Сербія, Литва, Ірландія, Україна, Хорватія, Фінляндія, Португалія, Люксембург та Словенія.

За бортом конкурсу залишилися: Австралія, Польща, Молдова, Азербайджан та Ісландія.

Варто зазначити, що Alyona Alyona і Jerry Heil вже кілька місяців вважаються одними з претенденток на перемогу у конкурсі.

Нагадаємо, раніше організатори Євробачення-2024 показали, як виглядатиме головна сцена пісенного конкурсу у шведському місті Мальме. Також повідомлялося, хто буде ведучими.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: