Багато хто мігрантів навіть не намагається потрапити до США – Трамп

Читать на русском
Уряд США посилив політику щодо нелегальних мігрантів та ускладнив прикордонний контроль для приїжджих до країни.

Уряд США на 120 днів призупинив програму прийому біженців до країни. Президент США повідомив, що приплив мігрантів до країну вже значно скоротився, відзначивши при цьому важливу роль Міністерства внутрішньої безпеки.

Про це він заявив у Twitter, передає «Слово і Діло».

«Генерал Келлі (міністр внутрішньої безпеки США – Ред.) проводить велику роботу на кордоні. Число (мігрантів – Ред.) стало набагато меншим. Багато хто навіть не намагається потрапити до країни», – написав американський президент у соцмережі.

«Люди, які є злочинцями, мають історію злочинів, є членами банд, наркодилерами – їх може бути два мільйони, навіть три мільйони, ми вивеземо їх із країни або ми їх посадимо», – заявляв раніше Трамп.

Експерти назвали найбезпечніші для еміграції країниФахівці компанії InterNations опублікували своє дослідження найбезпечніших еміграційних напрямків у світі.

Як відомо, 16 березня в США набув чинності новий мігрантський указ, згідно з яким громадянам Сирії, а також п'яти країн із переважно мусульманським населенням – Ірану, Лівії, Сомалі, Судану та Ємену – на 90 днів заборонений в'їзд до США.

Примітно, що з «чорного списку» був виключений Ірак. Це нібито пов'язано з тим, що уряд даної країни запровадив додаткові процедурні перевірки при перетині кордону.

Нагадаємо, під час передвиборчої кампанії Трамп обіцяв покінчити з «циркуляцією нелегальної міграції» та скасувати амністію для нелегальних мігрантів.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: