Штаб: четверо бійців АТО отримали поранення на Донбасі

Читать на русском
Терористи 60 разів здійснювали обстріл позицій українських військових на Донбасі станом на 18.00 неділі, 26 березня.

Терористи 60 разів здійснювали обстріл позицій українських військових на Донбасі станом на 18.00 неділі, 26 березня.

Про це повідомляє прес-центр штабу АТО на своїй сторінці в Facebook в неділю ввечері, пише «Слово і Діло».

«Значна кількість обстрілів відбувалася з використанням важкого озброєння. Український воїнам довелося відкривати вогонь. Четверо українських захисників були поранені», - сказано в повідомленні.

Зокрема, на Маріупольському напрямку бойовики били по морським піхотинцям поблизу Водяного з артилерійських систем 122 калібру. Опорні пункти поруч з Гнутовим і Водяним були обстріляні з мінометів 120 і 82 калібру. По українських позиціях у Лебединського били з 120мм мінометів. Танки вели вогонь по бійцям ВСУ в Новотроїцькому та Широкино, потім до обстрілів тут приєдналися снайпери.

Карта АТО: ситуація на сході України на 26 березняСитуація на сході країни за станом на 00:00 26 березня 2017 року за даними РНБО України, прес-центру АТО, Міноборони, журналістів і волонтерів.

На Донецькому напрямку підрозділи ЗСУ у Троїцького ворог накривав вогнем з артилерійських систем 152 калібру, а також з мінометів 120 і 82 мм. Опорні пункти поблизу Авдіївки і Луганського - з 120 мм мінометів. З гранатометів і великокаліберних кулеметів бойовики обстрілювали українських військових у Верхньоторецька, Троїцького, Авдіївки і Луганського.

На Луганському напрямку члени незаконних збройних формувань вели вогонь з ПТРК і стрілецької зброї в районі Новозванівка.

Зокрема в «ЛНР» заявляють, що українські силовики проводять повітряну розвідку серед населених пунктів на лінії зіткнення на Донбасі.

Нагадаємо, минулої доби підрозділи сепаратистів 81 раз обстріляли позиції українських військових на Донбасі.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: