Штаб АТО: за минулу добу поранені вісім бійців

Читать на русском
Поблизу населених пунктів Зайцеве і Піски, зафіксовано застосування ворогом стрілецької зброї і мінометів калібру 82 мм. З великокаліберних кулеметів і гранатометів різних систем противник обстрілював опорні пункти в Невельську і Кам'янці.

За минулу добу, російсько-окупаційні війська 81 раз обстріляли позиції українських військ.

Про це повідомляє «Слово і Діло», посилаючись на довідку штабу АТО.

«Поранено шість військовослужбовців сил АТО, ще двоє отримали бойові травми. Найбільша кількість обстрілів була зафіксована на Маріупольському напрямку, де ворог активно використовував зброю, забороненою мінськими домовленостями. Позиції в Водяному і Чермалику противник накривав вогнем ствольної артилерії калібру 122мм, застосовував кулемети і гранатомети різних систем», - йдеться в повідомленні.

Захисників Широкино і Павлопіль, підрозділи російсько-окупаційних військ обстрілювали з мінометів калібру 120 мм, а по захисникам Широкіно, Павлопіля, Водяного, Талаківки і Красногоровки - з мінометів калібру 82мм. У Новотроїцькому, Широкино і Водяному проявляли активність ворожі снайпери. Захисників Широкіно обстрілювали з зенітної установки ЗУ-23-2, а Красногоровки - з протитанкового ракетного комплексу. За захисникам Мар'їнки вів вогонь з танків. На Донецькому напрямку найбільшу активність ворог виявляв у Авдіївці, Новгородському і Троїцькому. Протягом доби позиції наших захисників ворог обстрілював з великокаліберних кулеметів, гранатометів і з мінометів калібру 120 мм і 82мм.

Поблизу населених пунктів Зайцеве і Піски, зафіксовано застосування ворогом стрілецької зброї і мінометів калібру 82мм. З великокаліберних кулеметів і гранатометів різних систем противник обстрілював опорні пункти в Невельську і Кам'янці. На Луганщині гаряче було під Новозванівкою, де ворог застосовував гранатомети, кулемети і міномети калібру 82мм.

Нагадаємо, раніше під Троїцьким загинув український боєць.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: