Карта АТО: ситуація на сході України на 25 березня

Читать на русском

Ситуація на сході країни за станом на 00:00 25 березня 2017 року за даними РНБО України, прес-центру АТО, Міноборони, журналістів і волонтерів.

Обстріли:

Ситуація в районі проведення АТО залишається напруженою, але контрольованою Збройними Силами України. За минулу добу російсько-окупаційні війська 78 раз обстріляли позиції українських захисників. Двоє українських захисників загинули, ще двоє отримали поранення.

Напрямки:

На донецькому напрямку, під вогнем артилерійських систем калібру 152 мм опинились наші позиції неподалік Зайцевого. Міномети калібру 120 мм ворог застосував поблизу Майорського, Авдіївки, Верхньоторецького, а з мінометів калібру 82 мм противник вів вогонь по позиціях під Авдіївкою, Троїцьким, шахтою Бутівка, Верхньоторецьким, Новоселівкою Другою. Гранатомети різних систем та великокаліберні кулемети російсько-окупаційні війська застосовували неподалік Авдіївки, Пісків, Невельського, Луганського. А по захисниках шахти Бутівка бив танк.

На маріупольському напрямку українські позиції під Широкиним та Водяним ворог обстрілював з мінометів калібрів 120 мм та 82 мм. З гранатометів та кулеметів ворог вів вогонь по позиціях поблизу Водяного, Гнутового, Широкиного та Талаківки. Морських піхотинців під Водяним обстрілював снайпер.

На луганському напрямку по позиціях неподалік Новозванівки ворог вів вогонь з мінометів калібру 82 мм, гранатометів та кулеметів.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: