Клімкін: відправити Самойлову на «Євробачення» від РФ – це провокація

Читать на русском
Міністерство закордонних справ України вважає черговою російською провокацією участь Юлії Самойлової в Євробаченні.

Міністерство закордонних справ України вважає черговою провокацією участь Юлії Самойлової в «Євробаченні» від РФ.

Про це заявив голова МЗС України Павло Клімкін, повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на LIGA.net.

«СБУ перевіряє її, є заява (питання про російську кандидатку на «Євробачення» Юлію Самойлову – Ред.). Я вважаю, що закон має бути один для всіх. Росія вже багато років займається провокаціями», – сказав Клімкін.

Росія вирішила відправити для участі в «Євробаченні» в Києві співачку Юлію Самойлову, яка з дитинства має першу групу інвалідності й пересувається на візку.

Самойлова присутня в українській базі «Миротворець» через порушення українського законодавства: в 2015 році вона брала участь у концерті на території окупованого Росією Криму.

СБУ не дуже побоюється напливу російських агентів під виглядом «гостей» «Євробачення»СБУ не дуже побоюється напливу російських агентів і провокаторів під виглядом фанатів і гостей міжнародного конкурсу Євробачення, який буде проводитися в Києві в травні цього року.

Нагадаємо, нещодавно організаторський склад «Євробачення-2017» поповнився новообраним креативним директором в особі відомого режисера Сергія Проскурні.

Згідно з прогнозами КМДА, проведення «Євробачення-2017» у столиці України може принести прибуток у 600 мільйонів гривень.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: