В результаті масових заворушень у Грузії затримано 40 осіб

Читать на русском
У грузинському місті Батумі в ніч проти неділі відбулися масові зіткнення у зв'язку із затриманням поліцією шістьох осіб, в результаті заарештовані були вже чотири десятки людей.

За результатами масових заворушень у грузинському місті Батумі, що тривали всю ніч, були затримані 40 осіб.

Про це розповів міністр внутрішніх справ країни Георгій Мгебрішвілі, повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на «Інтерфакс».

«Подібний хаос або будь-які заворушення на території Грузії будуть припинятися адекватною силою. Хочу відзначити, всі особи, які брали участь у заворушеннях, були їх організаторами в Батумі, будуть покарані за всією суворістю закону», – підкреслив чиновник.

За його словами, слідство за даним інцидентом ведеться, кілька затриманих уже ідентифіковані.

На північному сході Польщі спалахнули вуличні заворушення через мігрантівВбивство громадянина Польщі мігрантом з Тунісу викликало серйозні вуличні заворушення на північному сході Польщі, затримані 28 осіб.

«Я не виключаю й кадрових змін у моєму відомстві, але треба подивитись і вглиб цих подій», – зазначив Мгебрішвілі.

Відомо, що зіткнення в Батумі почалися напередодні ввечері після затримання поліцією шістьох місцевих жителів. Учасники стихійного мітингу спробували увірватися до будівлі місцевого управління поліції, але зробити це їм не дозволив спецназ, який застосував сльозогінний газ і гумові кулі.

Нагадаємо, масові заворушення нещодавно відбулися в столиці Південної Кореї після рішення суду про імпічмент президента країни.

Раніше Рада ЄС затвердила надання Грузії безвізового режиму.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: