«Русский военный флот – до дна»: Укрпошта у травні випустить нову марку

Читать на русском
Укрпошта оголосила про нову марку у чистий четвер, вона присвячена очищенню Чорного моря від окупантів.
Фото: facebook.com/igor.smelyansky

Укрпошта анонсувала випуск нової марки, присвяченої очищенню Чорного моря від російських окупантів.

Про це повідомив генеральний директор Ігор Смілянський у Telegram.

Втрати російського Чорноморського флоту у війні проти УкраїниНа інфографіці – російські кораблі та катери, потоплені та пошкоджені під час повномасштабної війни.

«Вирішили, що саме сьогодні важливо оголосити про її вихід. Марки, яка оголошується у «чистий четвер» та присвячена очищенню нашого Чорного моря від окупантів, - «Русский военный флот – до дна!», – йдеться у повідомленні.

На марці зображені кораблі, знищені чи пошкоджені нашими ЗСУ, ВМС, ГУР та СБУ.

Крім того, на марці також зображено корабель російської армії «Адмірал Макаров».

«Невипадково на марці зображено єдиний, поки не до кінця вражений корабель Адмірал Макаров. Як ви пам'ятаєте, наші пророчі марки, так що з ним буде після випуску марки - не важко здогадатися. Це ж третя марка в серії «Русскій воєнний корабль, іді…», аркуш «русскій воєнний корабль…всьо! ну, і тепер «русскій воєнний флот – до дна». А Бог любить трійцю», – розповів Смілянський.

Марка буде введена в обіг 8 травня, у День пам'яті та перемоги над нацизмом. Її можна буде придбати у відділеннях Укрпошти, філателістичних магазинах та онлайн.

Нагадаємо, у січні «Укрпошта» за результатами голосування українців оголосила найкращу поштову марку 2023 року. А найвідоміша українська поштова марка «Русскій воєнний корабль, іді…» здобула нагороду міжнародної філателістичної мистецької премії Азіаго.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: