В Україні запрацював 20-й рекрутинговий центр до ЗСУ

Читать на русском
Ще один рекрутинговий центр до ЗСУ з'явився на Закарпатті – у місті Мукачево, у приміщенні ЦНАП.
скріншот з відео

У місті Мукачево Закарпатської області відкрили 20-й в Україні Центр рекрутингу української армії. Це вже другий такий центр на Закарпатті, перший запрацював в Ужгороді.

Про це повідомила пресслужба Мукачівської міської ради у четвер, 2 травня.

У Міноборони розповіли, чи зможуть громадяни з повістками звертатися до рекрутингових центрівУ Міністерстві оборони повідомили, що громадяни, які отримали повістку, можуть звертатися до рекрутингових центрів.

Рекрутинговий центр розташований у приміщенні ЦНАП, тут громадяни можуть отримати інформацію та консультацію щодо служби у силах оборони та за бажанням рекрутуватися на обрану військову посаду й частину.

Центр також надає інформацію про вакансії у Збройних силах України, Національній гвардії та Державній прикордонній службі України.

Нагадаємо, на Закарпатті 1 травня розпочав роботу центр рекрутингу до ЗСУ в Ужгороді.

30 квітня у Києві запрацював перший у столиці центр рекрутингу до Сил оборони України – його відкрили у приміщенні ЦНАПу Солом'янського району.

Раніше в Міноборони заявили, що громадяни, які отримали повістку, можуть звертатися до рекрутингових центрів для пошуку вакансії і бажаної посади у ЗСУ.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: