Гройсман привітав рішення виробника збирати в Україні автомобілі Skoda

Читать на русском
На Закарпатті відбувся запуск збірки автомобілів лінійки Skoda Kodiaq – Ambition і Style, повідомили виробники.
Skoda KodiaqФото з відкритих джерел

Новий чеський кросовер Skoda Kodiaq у двох базових комплектаціях – Ambition і Style – буде збиратися в Україні на заводі виробника Eurocar, розташованому в Закарпатській області.

Про це повідомив прем'єр-міністр України Володимир Гройсман на своїй сторінці в Facebook, інформує «Слово і Діло».

«Ми відходимо від сировинного типу економіки й орієнтуємося на виробництво якісної, сучасної, європейської техніки. А іноземні інвестори допомагають нам розвинути і вдосконалити виробництво і разом з тим – пожвавити зростання економіки. Працюємо для того, щоб у всьому світі знали, що Україна – надійний і вигідний партнер для інвестицій», – прокоментував ситуацію голова уряду.

Українці стали купувати значно більше автомобілівПорівняно з 2015 роком попит на нові авто зріс на 41%. Лише за останній місяць осені українці купили 7 728 нових авто, що на 50% більше, ніж роком раніше.

«Eurocar» запуск збірки кросовера Skoda Kodiaq на своєму заводі в Соломоновому, що неподалік Ужгорода, презентувала 9 березня.

Нагадаємо, раніше представники німецького автопрому оголосили про плани відкриття виробничих потужностей на Західній Україні.

Додамо, що раніше КБ «Антонов» почало збірку «Ан-178» для авіакомпанії з Азербайджану.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: