Пільговикам ускладнять проїзд у київському метро

Читать на русском
У КМДА заявили про зміну системи проїзду в Київському метрополітені для пільговиків, який вже з 1 квітня 2017 року здійснюватися лише за допомогою картки киянина.

У КМДА заявили про зміну системи проїзду в Київському метрополітені для пільговиків, який вже з 1 квітня 2017 року здійснюватися лише за допомогою картки киянина.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на «Новий час».

«За останні роки місто тричі змінювало дату введення картки киянина як єдиного засобу пільгового проходу в метро, ​​проте дата 1 квітня 2017 року поки є остаточною», - заявив керівник апарату Київської міської державної адміністрації Володимир Бондаренко.

Зокрема він нагадав, що отримати «Картку киянина» може будь-яка особа, яка зареєстрована, працює або навчається в столиці. Для отримання картки необхідно звернутися до відділень Ощадбанку з паспортом та ідентифікаційним номером, довідкою з місця роботи або навчання.

Київрада схвалила перейменування станції метро «Петрівка»Комісія з найменувань Київської міської ради ухвалила рішення про перейменування станції столичного метро Петрівка на Почайну.

Бондаренко додав, що процес виготовлення карти триває від двох до чотирьох тижнів. Крім того, зараз місто працює з «Приватбанком» для реалізації пілотного проекту віртуальної картки киянина - мобільного додатку для смартфонів.

Після отримання картки киянина потрібно активувати пільговий додаток на станціях «Політехнічний інститут», «Дорогожичі», «Майдан Незалежності» або «Дарниця».

Як повідомлялося, в київському метро до кінця року перестануть продавати жетони.

Раніше КМДА представила проекти вигляду двох станцій метро на Виноградарі.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: