«Укрпошта» переводить відділення на режим роботи без фіксованої обідньої перерви

Читать на русском
Укрпошта для зручності клієнтів має намір перевести свої відділення у великих містах на новий графік роботи. З 1 травня 500 відділень будуть працювати без обідньої перерви.

Близько 500 відділень держпідприємства поштового зв'язку «Укрпошта» до 1 травня будуть працювати без обідньої перерви.

Про це повідомив перший заступник генерального директора «Укрпошти» Олександр Перцовський, передає «Слово і Діло».

«Укрпошта» підвищить тарифи на 50%Укрпошта має намір підвищити тарифи на свої послуги в середньому на 50% за рішенням Нацкомісії з регулювання у сфері зв'язку та інформатизації.

«Для зручності клієнтів до травня 2017 року у всіх великих містах країни відділення «Укрпошти», які мають три і більше вікна, будуть переведені на режим роботи без обідньої перерви. Таким чином, ми зможемо не тільки підвищити якість обслуговування та відпрацювати нові стандарти, але і збільшити обсяги бізнесу. При цьому наші співробітники будуть працювати з плавним графіком і, як і раніше, мати повноцінний перерву», - сказав він.

Зокрема, днями рішення про доповнення переліку відділень, які будуть працювати без обідніх перерв, взяли львівська, харківська та одеська дирекції «Укрпошти». Київська дирекція почне працювати за новим розкладом з квітня. Відповідне рішення очікується також від дніпропетровської дирекції.

На сьогоднішній день, в Одесі без обідньої перерви функціонує 54 відділення, у Львові – 11, у Харкові – 42, у Дніпрі – 11, у Києві – вісім, в інших містах обласного значення – 191. До 1 травня планується оновити графіки ще 11 відділень у Львові, 11 в Харкові. У Києві за новим графіком працюватимуть 103 відділення поштового зв'язку. В інших містах обласного значення без обідньої перерви будуть працювати ще 35 відділень.

Раніше міністр інфраструктури Володимир Омелян підписав указ про корпоратизацію «Укрпошти».

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що «Укрпошта» розробляє швидкий і дешевий сервіс доставки з AliExpress.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: