Триріччя Авакова на посаді голови МВС: топ обіцянок міністра

Читать на русском

Сьогодні виповнюється рівно три роки з дня призначення Арсена Авакова на посаду міністра внутрішніх справ. Тоді він був призначений ще до так званого «уряду Майдану». За час роботи в МВС відбулися деякі зміни: міліція була перейменована на поліцію, з'явилася патрульна служба замість ППС тощо. Як дотримувався свого слова Арсен Аваков?

Рівень відповідальності очільника МВС становить 51%: 68 обіцянок виконані, 43 – провалені, 23 – перебувають у процесі виконання. До топ-5 виконаних обіцянок можна віднести наступні: завершення переатестації поліцейських, створення кіберполіції, робота для ветеранів АТО в підрозділах МВС, ліквідація ДАІ, а також запуск патрульної поліції в містах-мільйонниках до кінця 2015 року.

Водночас, до топ-5 провалених зобов'язань ми записали наступні: не ліквідував 60% СІЗО в 2016 році, поліцейські не отримали перші авто за Кіотським протоколом восени 2016 року, не створив дитячу лікарню в Межигір'ї, не стабілізував ситуацію із сепаратизмом на сході України, а також не зміг заборонити продаж зброї за кордон на час проведення АТО.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: