Аваков анонсував ліквідацію пожежної інспекції найближчим часом

Читать на русском
Уже найближчим часом в Україні оголосять про повну ліквідацію державної пожежної інспекції. Про це повідомив міністр внутрішніх справ Арсен Аваков.
Арсен Аваков

Уже найближчим часом в Україні оголосять про повну ліквідацію державної пожежної інспекції.

Про це повідомив міністр внутрішніх справ Арсен Аваков в ефірі телеканалу «1+1», повідомляє «Слово і Діло».

Розповідаючи про свої плани роботи на займаній посаді, глава МВС згадав і про повне завершення реформи Державної служби з питань надзвичайних ситуацій.

Гройсман ініціює створення Служби фінансових розслідувань замість податкової міліціїПрем'єр-міністр України Володимир Гройсман виступає за створення Служби фінансових розслідувань, а не поновлення податкової міліції.

«Найближчим часом ми оголосимо про повне скорочення і знищення такого поняття, як пожежна інспекція. Коли до вас буде приходити пожежний інспектор, не додому, а у ваш маленький кіоск або мале підприємство, буде приходити і говорити, як зазвичай вони просять відповідні гроші... Це помалу буде проходити», – пообіцяв Аваков.

Нагадаємо, глава МВС анонсував ліквідацію в Україні пожежної інспекції у вересні 2016 року. У листопаді Аваков заявив про старт реформи пожежної служби.

Відзначимо, що в ДСНС хочуть збільшити штраф за порушення пожежної безпеки, який зараз становить 170 гривень, в 100 разів.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: