ЗМІ дізналися перші подробиці про нову Nokia 3310

Читать на русском
Китайський ресурс Vtechgraphy виклав в мережу інсайдерську інформацію щодо перевиданого телефону Nokia 3310.

Китайський ресурс Vtechgraphy виклав в мережу інсайдерську інформацію щодо перевиданого телефону Nokia 3310.

Про це пише ferra.ru, передає «Слово і Діло».

За даними джерела, легендарний Nokia 3310 так і залишиться телефоном, а не смартфоном, до великої печалі любителів клепати рендери Nokia 3310 з Android на борту. Дизайн збереже схожість з оригінальним телефоном, випущеним в 2000 році. Головними змінами стануть товщина і вага. Закономірно, що телефон виявиться тонше і легше.

Крім того, телефон отримає збільшений кольоровий дисплей, тоді як в оригіналі був монохромний дисплей з роздільною здатністю 84 x 84 пікселів. Втім дозвіл не буде занадто високим заради збереження тривалого часу автономної роботи. Телефон буде представлений в декількох колірних варіантах, зокрема у червоному, зеленому і жовтому.

Як очікується, перевиданий Nokia 3310 дебютує одночасно зі смартфонами Nokia 3, Nokia 5 і Nokia 6 на виставці MWC 2017, яка відбудеться в Барселоні з 27 лютого по 2 березня. Орієнтовна ціна на нього становить 59 євро.

Нагадаємо, фінська компанія-власник бренду Nokia відновлює випуск культової моделі мобільного телефону - 3310.

Як повідомлялося, в 2016 році світові продажі смартфонів зросли на 6,6 відсотків - до 1,41 мільярдів одиниць. Цього року прогнозується зростання ще на 5 відсотків.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: