КМДА анонсувала модернізацію освітлення мосту Патона

Читать на русском
Міст імені Патона – одна з культурних пам'яток столиці, тому привести до ладу систему освітлення є важливим завданням для влади Києва.

В рамках капітального ремонту мосту ім. Є. О. Патона через річку Дніпро влада столиці планує замінити та модернізувати конструкції й устаткування мережі архітектурно-декоративного освітлення конструкції.

Про це заявив директор департаменту транспортної інфраструктури київської міськадміністраціі Сергій Майзель, повідомляє «Слово і Дело» з посиланням на прес-службу КМДА.

«Виконання таких робіт дозволить привести мережу освітлення в належний стан і поліпшить благоустрій території, яка стане чудовим місцем відпочинку. Також запланована реконструкція вплине й на архітектурно-художній образ столиці у вечірні та нічні години відповідно до європейських і світових стандартів», – пише він.

П'ять ліхтарів за рік. Як Лабазюк освітлює вулиці ХмельниччиниСистема народного контролю «Слово і Діло» перевіряє, як цей рік минув у депутатів-мажоритарників у різних округах.

Згідно з розпорядженням КМДА №123, заплановано будівництво мережі архітектурно-декоративного підсвічування дерев на Русанівській набережній від мосту ім. Є. О. Патона через Дніпро до вул. Флоренції в Дніпровському районі. Зазначені роботи виконуватиме КП «Київміськсвітло».

Нагадаємо, в Києві йде впровадження системи дистанційного керування та оперативного коригування параметрів системи зовнішнього освітлення, що дозволить заощаджувати до 80% витрат на електроенергію.

Як повідомлялося раніше, КМДА виділила в міському бюджеті-2017 200 млн грн на модернізацію вуличного освітлення – заміну ламп розжарювання на світлодіодні.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: