ГПУ викликає Януковича на допит 27 січня

Читать на русском
Генеральна прокуратура України викликає колишнього президента Віктора Януковича 27 січня 2017 року на допит як підозрюваного в справі про державну зраду.
Віктор Янукович

Генеральна прокуратура України викликає колишнього президента Віктора Януковича на допит 27 січня 2017 року як підозрюваного в справі про державну зраду.

Про це йдеться в повідомленні ГПУ, пише «Слово і Діло».

Генпрокуратура просить РФ про допит Януковича в справі про держзрадуУ Генеральній прокуратурі України розповіли про два запити, направлені до компетентних органів, у справі про держзраду президента-втікача Віктора Януковича.

Повідомляється, що Янукович викликається 27 січня 2017 року на 15:00 до Головної військової прокуратури ГПУ в Києві для вручення повідомлення про зміну підозри й допиту як підозрюваного в кримінальному провадженні №42016000000001594 від 14.06.2016.

Крім того, іншою повісткою його викликають для участі 30 січня як підозрюваного у відкритті стороною обвинувачення матеріалів кримінального провадження в цій справі.

Нагадаємо, генпрокурор Юрій Луценко назвав імовірну дату завершення слідства в справі про держзраду Януковича. Раніше повідомлялося, що Генпрокуратура отримала докази державної зради Януковича.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: