Савченко запропонувала віддати Крим Росії

Читать на русском
Народний депутат Надія Савченко вважає, що звільнити Донбас невійськовим шляхом можна, але для цього на деякий час доведеться здати Крим.
Надія Савченко

Народний депутат Надія Савченко вважає, що звільнити Донбас невійськовим шляхом можна, але для цього на деякий час доведеться здати Крим.

Про це вона розповіла в ефірі телеканалу «112 Україна», пише «Слово і Діло».

«Щодо того, що це буде зроблено мирним шляхом, щодо того, що Росія не витримає санкцій, то це обов'язково буде здачею Криму. На якийсь певний період, як завжди, це відкладеться в довгий ящик», – заявила вона.

Савченко не визнала Захарченка та Плотницького терористамиНардеп Надія Савченко не погодилася назвати Олександра Захарченка та Ігоря Плотницького терористами.

Також депутат зазначила, що звільнити Донбас невійськовим шляхом можна за столом переговорів.

«Як би не кричали й не рвали на собі вишиванки деякі народні депутати, скільки б вони не кричали, що ми не здамо. Вони мають відмовитися від Криму. Він зараз залишається невизнаною окупованою територією. Крим – це чергове Придністров'я. І щоб не зробити Придністров'ям ще й Донбас, вони будуть робити це тим, що залишать окупованим Крим і заберуть Донбас. Іншого мирного шляху я поки що не бачу», – повідомила Савченко.

Нагадаємо, нещодавно Савченко оприлюднила оновлені списки полонених. Раніше в Службі безпеки України заявляли, що визначають правову оцінку оприлюденню списків нардепа.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: