В Україні почалися збори резервістів – фото

Читать на русском

Під час відповідних навчань та тренувань резервісти виконуватимуть програму професійної підготовки, бойового злагодження у складі рот, батальйонів і бригади.

На одному з полігонів у Харківській області розпочалися навчальні збори резервістів оперативного резерву, які протягом 30 діб удосконалюватимуть навички з тактичної, медичної, інженерної та вогневої підготовки.

До проведення зборів залучаються понад тисяча резервістів оперативного резерву з усіх регіонів України, повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на прес-службу Генерального штабу Збройних сил України.

«З огляду на вже набутий досвід, для прийому резервістів оперативного резерву заздалегідь підготовлений польовий табір, обладнаний для комфортного проживання особового складу, розгорнуті польові їдальні, лазні, заготовлений запас вугілля, дров і паливних брикетів», – йдеться в повідомленні.

Віктор БалогаНародний депутат України
Балога пообіцяв сприяти виплаті родинам загиблих учасників АТО державної матеріальної допомогиСказано 19 червня 2015 р.Статус обіцянки: Не виконано

Після навчань на одному з полігонів відбудуться тактичні навчання з бойовою стрільбою, які підведуть підсумок навчальних зборів резервістів оперативного резерву.

Як раніше повідомляли в Генеральному штабі, ЗСУ в 2015-2016 роках зарахували до своїх лав 100 тисяч резервістів.

Нагадаємо, що в поточному році фінансування заробітної плати та грошового забезпечення військовослужбовців Збройних сил України буде збільшено на 10%.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: