Київські комунальники штрафують підприємців за неприбраний сніг

Читать на русском
Столичні комунальники склали на недобросовісних підприємців протоколи на 670 тисяч гривень.

Столичні комунальники склали на недобросовісних підприємців протоколи на 670 тисяч гривень.

Про це повідомили в Київській міській державній адміністрації, повідомляє «Слово і Діло».

«Потрібно відзначити, що сьогодні вийшло (прибирати сніг – Ред.) більше підприємців. Представники комерційних структур краще допомагали нам прибирати сніг (ніж минулого року – Ред.). Продовжуються штрафні санкції щодо тих підприємців, які ігнорують вимоги законів про прибирання своєї території від снігу. Вже 400 підприємств були оштрафовані. Загальна сума становить 670 тисяч гривень за період із 1 січня», – повідомив заступник голови КМДА Петро Пантелеєв.

Кличко і снігопади: як комунальники розчищали Київ під час святПопри те, що в КМДА звітують про регулярне та своєчасне розчищення вулиць, столиця продовжує потопати в снігу. «Слово і Діло» довідалось, як прибирали міські вулиці під час різдвяних канікул.

Крім того, з початку зими зі столичних вулиць вивезли 70 тисяч тон снігу. Тепер посипають дороги піском, тому що в столиці очікують ожеледицю.

Окрім того, коли столична влада зверталася до водіїв із проханням пересісти з особистих автівок на громадський транспорт, то в місті фіксували зростання пасажиропотоку до 5%. Завдяки цьому вперше за всі роки в Києві не було 10-бальних заторів.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що з початку року через ожеледицю постраждали майже 600 киян.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: