У Нацраді розповіли, коли запрацює українське радіо в Криму

Читать на русском
Нацрада має намір провести конкурс серед радіостанцій, які будуть транслюватися на території окупованого Криму.

Нацрада має намір провести конкурс серед радіостанцій, які будуть транслюватися на території окупованого Криму.

Про це інформує член Нацради з питань телебачення та радіомовлення Сергій Костинський на своїй сторінці у Facebook, передає «Слово і Діло».

У Мінінформполітики назвали терміни запуску українського мовлення на КримМовлення українських телеканалів на територію окупованого Криму з Чонгарської телевежі почнеться до кінця зими.

«Чонгарська вежа, яка будується для потреб Криму, вже становить 90 метрів. Друга гарна новина – конкурс на чонгарські частоти відбудеться 27 грудня. У вівторок Національна рада обере 4 переможців – радіостанції, які будуть мовити на територію Криму», – зазначив Костинський.

За його словами, розвиток мовлення на територію півострова здійснюється в рамках роботи Комісії з питань забезпечення стабільного функціонування системи національного телебачення і радіомовлення при Міністерстві інформаційної політики.

Нагадаємо, 2 грудня 2016 року на Чонгарі Мінінформполітики та Нацрада з питань телебачення та радіомовлення почали монтаж вежі для мовлення на території окупованого Росією Криму.

Раніше медіаконсультант Олександр Піддубний розповів «Слову і Ділу» про квоти на українському радіо.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: