Експерт розповів, із чим пов'язане раптове знаходження таємної квартири Азарова

Читать на русском
Ігор Петренкоексперт МЦПД

У цій ситуації, враховуючи трагічні події в Княжичах, можуть бути певні підводні камені.

Про це в коментарі «Слову і Ділу» розповів політолог Ігор Петренко, аналізуючи інформацію про те, що поліція виявила квартиру-склад зі скарбами екс-прем'єра Миколи Азарова.

«Таке раптове знаходження викликає певні підозри. Як працюють правоохоронні органи, що лише зараз виявили цю квартиру? Чи Азаров якусь діяльність проводить в Україні? Вельми сумнівно», – підкреслив політолог.

З боку МВС, скоріш за все, це спроба створити інформаційний привід і викрутити його в своїх інтересах.

«Таким чином, з одного боку, зараз можна буде показати нібито ефективність роботи правоохоронних органів, з іншого – перекрити ситуацію з Княжичами. Це спроба вплинути на громадську думку та депутатів, щоб змінити думку про спецконфіскацію», – пояснює експерт.

Відставка голови МЗС, за його словами, давно вже на порядку денному. багато чого можна згадати Авакову, претензій безліч, але річ у тім, що зараз ми є заручниками політичної кон'юнктури.

Жертви реформи: чому мовчав Аваков?Журналіст Максим Кречетов зібрав воєдино думки та факти про поліцейську перестрілку в Княжичах, проаналізувавши можливі причини та наслідки трагедії.

«Більшість створили дві партії – НФ і БПП. Аваков є однією з фундаментальних персон і багато хто орієнтується саме на нього. У нього немає ані найменшого бажання йти у відставку, зате є величезний ресурс і можливість шантажувати розпадом коаліції», – резюмував Ігор Петренко.

Нагадаємо, в ніч на неділю 4 грудня під Києвом відбулася перестрілка, в результаті якої загинули правоохоронці. Після цього у Верховній Раді зареєстрували законопроект про відставку очільника МВС.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: