У ВР зареєстрували законопроект про відставку Авакова

Читать на русском
У Верховній Раді зареєстровано проект постанови про звільнення Арсена Авакова з посади міністра внутрішніх справ України.

Народний депутат від БПП Сергій Каплін зареєстрував у Верховній Раді законопроект щодо самоусунення Арсена Авакова з посади глави МВС.

«22 лютого 2014 ВР проголосувала за відставку Януковича, який втік за кордон і самоусунувся від виконання своїх конституційних обов'язків. Так само вчинив міністр внутрішніх справ Аваков, покинувши країну після інформації про масові резонансних вбивствах, які стали наслідком системного провалу реформи поліції і корумпованості МВС в цілому», - заявив Каплін на своїй сторінці в Facebook.

Чи піде у відставку Аваков після інциденту в Княжичах? Думка експертаНа думку політичного експерта Тараса Чорновола, відсутність координації між різними підрозділами поліції в Княжичах – жахливе недопрацювання керівництва МВС.

У пояснювальній записці до документа повідомляється, що Аваков несе пряму відповідальність за провал реформ в структурі МВС.

За словами Капліна, в разі блокування розгляду законопроекту з боку Народного фронту необхідно переходити до перезавантаження всього парламенту.

Нагадаємо, міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков прийняв рішення перервати свій робочий візит в Канаду і повернутися в Україну.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: