Трамп обговорив із Путіним американсько-російські відносини

Читать на русском
Президент РФ Володимир Путін і обраний президентом США Дональд Трамп у понеділок за взаємною домовленістю провели телефонну розмову.

14 листопада відбулася телефонна розмова між новообраним президентом США Дональдом Трампом та президентом Російської Федерації Володимиром Путіним. Сторони обговорили майбутні відносини між країнами.

Про це повідомляє ТАСС, передає «Слово і Діло».

Трамп із Путіним дійшли згоди, що російсько-американські відносини переживають непростий період. Вони домовилися в майбутньому відновити співпрацю для їх нормалізації. Зокрема, було наголошено на важливості торгово-економічних зв’язків.

Трамп хоче депортувати зі США три мільйони мігрантівПрезидент США заявив, що мігранти, які є злочинцями, членами банд або наркодилерами, будуть у в'язниці або їх депортують.

«В ході розмови Путін і Трамп не лише зійшлися в оцінці нинішнього вкрай незадовільного стану російсько-американських відносин, а й висловилися на користь активної спільної роботи з їх нормалізації та виведення до конструктивної взаємодії з найширшого кола питань», – повідомила прес-служба президента РФ.

Окремо було обговорено проблему тероризму та екстремізму, зокрема врегулювання ситуації в Сирії.

Сторони домовилися продовжувати подальші контакти телефоном, а в перспективі провести офіційну зустріч.

Нагадаємо, кандидат у президенти США Дональд Трамп переміг у президентських перегонах. Його суперниця Гілларі Клінтон визнала свою поразку.

Раніше Дональд Трамп підтвердив, що призначить очільником апарату Білого дому республіканця Райнса Прибаса.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: