Колишній «регіонал» Медяник вийшов на волю

Читать на русском
Адміністрація Лук'янівського СІЗО звільнила колишнього народного депутата від Партії регіонів Володимира Медяника.
Володимир МедяникФото з відкритих джерел

Адміністрація Лук'янівського СІЗО звільнила колишнього народного депутата від «Партії регіонів» Володимира Медяника.

Про це агентству «Інтерфакс-Україна» розповів його адвокат Олег Бабич, інформує «Слово і Діло».

За його словами, судового рішення про його звільнення не було. Медяника звільнили через закриття кримінального провадження проти нього Генеральною прокуратурою.

Медяник був посередником між «ЛНР» і Україною – ЛуценкоКолишній народний депутат від Партії регіонів Володимир Медяник, підозрюваний в скоєнні навмисних дій з метою зміни меж території України, займався посередницькою діяльністю між «ЛНР» і українською стороною.

«Генеральна прокуратура України ухвалила рішення закрити кримінальне провадження щодо Медяника. Сьогодні Володимир Юрійович звільнений з-під варти, всі претензії до нього зняті», – розповів адвокат.

Нагадаємо, днями генпрокурор Юрій Луценко заявляв, що Медяник найближчим часом вийде з-під арешту, якщо в провадженні екс-депутата не буде достатньо доказів.

Зазначимо, що Медяник підозрюється у вчиненні умисних дій із метою зміни меж території України на порушення Конституції, які призвели до загибелі людей та інших тяжких наслідків, і в здійсненні організаційного та іншого сприяння створенню та діяльності терористичної організації «ЛНР».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: