Суд залишив під вартою екс-нардепа Медяника

Читать на русском
Суд залишив під вартою колишнього народного депутата від Партії регіонів Володимира Медяника. У серпні він був заарештований у справі Олександра Єфремова.

Печерський районний суд залишив під вартою колишнього депутата Верховної Ради Володимира Медяника, арештованого в справі Олександра Єфремова.

Про це повідомляє «112 Україна», передає «Слово і Діло».

«Рішенням Печерського районного суду екс-нардепа Володимира Медяника було вирішено залишити під вартою до кінця терміну, визначеного судом попередньої інстанції», – йдеться в повідомленні.

Раніше суд заарештував колишнього «регіонала» Володимира Медяника до 4 жовтня.

6 вересня апеляційний суд Києва відхилив клопотання про зміну запобіжного заходу екс-нардепу Медянику на домашній арешт.

Відомо, що він підозрюється у вчиненні умисних дій із метою зміни меж території України з порушенням Конституції, що призвело до загибелі людей та інших тяжких наслідків (ст. 110 ч. 3 Кримінального кодексу) та в здійсненні організаційного й іншого сприяння створенню та діяльності терористичної організації «ЛНР» (ст. 258-3 ч. 1 Кримінального кодексу).

Нагадаємо, Генеральна прокуратура звернулася до Печерського районного суду для отримання дозволу на проведення спеціального досудового розслідування щодо екс-міністра охорони здоров'я Раїси Богатирьової в зв'язку з тим, що вона умисно ухиляється від слідства й суду.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: