Ворог посилився технікою у районі Куп'янська, але говорити про активізацію дій зарано – Синєгубов

Читать на русском
Керівництво армії рф посилило свої підрозділи на Куп'янському напрямі військовою технікою. Проте в цілому противник так само не готовий до наступальних дій.
Фото: t.me/synegubov

Керівництво окупаційної армії рф посилило свої підрозділи на Куп'янському напрямі військовою технікою. Проте в цілому противник так само не готовий до наступальних дій.

Про це повідомив голова Харківської ОВА Олег Синєгубов, його цитує Укрінформ.

Новий наступ російської армії: що відомо про терміни та цілі окупантівРосійська армія готує новий наступ наприкінці весни – початку літа. Що про це відомо – на інфографіці.

За його словами, останніми днями росіяни намагаються прорвати оборону ЗСУ в районі Табаївки та Сіньківки.

«Там відбуваються активні бойові дії. Наприклад, учора було дев'ять атак. Періодично ворог змінює напрямки, акценти. Тобто шукає десь слабкість наших оборонних можливостей», – сказав голова ОВА.

Синегубов уточнив, що рашисти залучають до штурмів зведені загони, де є колишні в'язні.

«Вони посилилися технікою. Знову ж таки це не щось нове абсолютно. Це техніка, яка була зараз розконсервована... На цю хвилину говорити про активізацію дій зарано. Про можливість відкриття нової лінії фронту також говорити зарано, бо тих сил, які там є недостатньо», – резюмував він.

Нагадаємо, нещодавно головком ЗСУ Олександр Сирський повідомив, що окупанти нарощують чисельність своїх військ на Харківському напрямку, проте ознак безпосередньої підготовки ворога до наступальних дій на півночі України немає.

Водночас, командувач Сухопутних військ ЗСУ Олександр Павлюк, посилаючись на дані спецслужб, підтвердив, що росіяни справді мають план захоплення Харкова чи Сум.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: