Медяник найближчим часом може вийти на свободу – Луценко

Читать на русском
Екс-нардеп від Партії регіонів Володимир Медяник найближчим часом може вийти з-під арешту, так як у прокуратури немає доказів його провини.

Якщо у провадженні екс-депутата від Партії регіонів Володимира Медяника не буде достатньо доказів, то він скоро вийде з-під арешту.

Про це заявив Генпрокурор України Юрій Луценко у коментарі «112 Україна», передає «Слово і Діло».

«Якщо стосовно пана Медяника немає достатніх доказів, то він не буде притягатися до кримінальної відповідальності. Я впевнений, що найближчим часом пан Медяник вийде з - під арешту, тому що у нас не зібрано доказів його провини. І це абсолютно нормально в цивілізованій країні», - сказав Луценко.

ГПУ передасть до суду справу «діамантового прокурора» КорнійцяУ ГПУ зазначили, що захист Корнійця всіляко ухилявся від ознайомлення з матеріалами провадження.

Нагадаємо, що Медяник підозрюється у вчиненні умисних дій з метою зміни меж території України на порушення Конституції, що призвело до загибелі людей та інших тяжких наслідків і в здійсненні організаційного та іншого сприяння створенню та діяльності терористичної організації «ЛНР».

«Слідча суддя Печерського районного суду Тетяна Остапчук оголосила результативну частину свого рішення про те, що термін утримання Медяника під вартою повинно бути продовжений до 60 днів. І зараз він перебуває в ізоляторі СБУ», - пояснив Веремійчик.

Відповідно, за попереднім рішенням суду, Медяник повинен був перебувати під вартою до 4 жовтня.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: