Суд продовжив арешт Медянику і він оголосив голодування

Читать на русском
Колишній депутат Верховної Ради Володимир Медяник (фракція Партії регіонів) оголосив голодування. Суд продовжив йому арешт ще на 60 днів.

Екс-депутат Верховної Ради Володимир Медяник (фракція «Партії регіонів») оголосив голодування.

Про це заявив адвокат Кім Веремійчук, передає «Слово і Діло».

«Медяник вимагає проведення слідчих дій, рішення про які було прийнято ще на початку вересня, але які досі не проводилися. Зокрема повинні провести одночасний допит Медяника з свидетелеями Ландіком, Івановим, Грековим і іншими», - сказав він.

Адвокат підкреслив, що після проведення допитів його підзахисний готовий переглянути своє рішення про голодування.

За словами Веремійчука, в суботу суд продовжив арешт Медяника ще на 60 днів.

Адвокат зазначив, що звинувачення ігнорує отримані ними докази щодо невиновності депутата.

Нагадаємо, 7 серпня 2016 року Генпрокуратура затримала Медяника в ході розслідування кримінального провадження колишнього депутата парламенту Олександра Єфремова.

21 вересня Печерський районний суд залишив під вартою колишнього депутата Верховної Ради Володимира Медяника, арештованого у справі Олександра Єфремова.

8 серпня Печерський райсуд Києва обрав йому запобіжний захід у вигляді утримання під вартою терміном на 60 діб – до 4 жовтня. Рішенням суду альтернативна можливість внесення застави не надана.

Нагадаємо, що Медяник підозрюється у скоєнні умисних дій з метою зміни меж території України з порушенням Конституції, що призвело до загибелі людей та інших тяжких наслідків і в здійсненні організаційного та іншого сприяння створенню та діяльності терористичної організації «ЛНР».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: