У Нацагентстві з питань держслужби назвали зарплату майбутніх держсекретарів Кабміну

Читать на русском
Кабінет міністрів України оголосив конкурси на заміщення посад державних секретарів 8 відомств.
Кабінет міністрів України

У Кабінеті міністрів України оголошено конкурси на заміщення вакантних посад державних секретарів 8 відомств: Мінагрополітики, МВС, Мінприроди, Мінекономрозвитку, Міненерго, Мінінфраструктури, Мінінформполітики та Мінкульту.

Про це повідомили в Національному агентстві з питань державної служби, пише «Слово і Діло».

Умови роботи та оплати праці встановлені урядом, наголошують в агентстві. Заробітна плата державного секретаря, за даними відомства, з урахуванням усіх надбавок і премій становитиме від 35 до 37 тисяч гривень на місяць.

Реформа держслужби: боротьба за повноваження чи узурпація влади?Днями Верховна Рада у першому читанні внесла зміни до закону «Про державну службу», якими фактично нівелює реформу в питанні конкурсного відбору кандидатів на посади голів РДА та ОДА на користь Адміністрації Президента.

Так, посадовий оклад держслужбовця складатиме трохи більше 12 тисяч гривень, а також будуть нараховуватися надбавки за інтенсивність праці, виконання особливо важливої роботи тощо, доплати та премії відповідно до ст. 52 закону «Про державну службу».

«Таким чином, заробітна плата державного секретаря міністерства має бути на рівні 35-37 тисяч гривень на місяць», – порахували в Нацагентстві.

Нагадаємо, як уже писало «Слово і Діло», уряд суттєво збільшив дозволену кількість заступників керівників відділів у органах виконавчої влади.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: