На одній з виборчих дільниць Грузії відбулися зіткнення (відео)

Читать на русском
Під час бійки постраждали кілька співробітників патрульної поліції і були пошкоджені відеокамери ЗМІ.

У місті Марнауле в Грузії під час парламентських виборів на виборчій дільниці №41 між прихильниками правлячої команди «Грузинська мрія» і опозиційної партії «Єдиний національний рух» сталася сутичка.

Про це повідомляють грузинські ЗМІ, передає «Слово і Діло».

«Ситуація вкрай напружена. Стався напад на виборчу дільницю, кидають каміння, йде рукопашна бійка з використанням біт, на місці мобілізовані бригади патрульної поліції і швидкої допомоги», — повідомила телекомпанія «Руставі 2».

Повідомляється, що під час бійки постраждали кілька співробітників патрульної поліції і були пошкоджені відеокамери телекомпанії.

В соціальних мережах поширюють відеокадри, де видно, що у бійці беруть участь кілька десятків людей.

marneuli dapirispirebaPirveliRadio RadioOne

В опозиційному «Нацрусі» стверджують, що бійку розпочали активісти «Грузинської мрії».

«Активісти «Грузинської мрії» прорвали ділянку в Марнеулі, поліція нічого не робить для того, що б забезпечити безпеку громадян... Керівництво має зробити все для того, що б застерегти такого виду протистояння», — заявив на брифінгу член партії Георгій Тугуши.

При цьому в правлячій партії заявляють, що провокаторами протистояння були прихильниками «Нацруху».

«Поліція намагається врегулювати ситуацію... ситуація піддається контролю. Відбулося протистояння, все стане відомо за підсумками розслідування», — повідомили в МВС журналістам.

Нагадаємо, що сьогодні в Грузії проходять парламентські вибори.

Раніше повідомлялося, що екс-президент Грузії і нинішній Голова Одеської ОДА Міхеїл Саакашвілі планує повернуться на Батьківщину і впевнений, що його партія здобуде перемогу на майбутніх парламентських виборах.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: