Екс-службовці банку «Київська Русь» привласнили мільйон гривень

Читать на русском
Двом екс-службовцям банку Київська Русь столична прокуратура повідомила про підозру за фактом привласнення банківських коштів в особливо великих розмірах.
Фото: shitimech.com

Двом екс-службовцям банку «Київська Русь» столична прокуратура повідомила про підозру за фактом привласнення банківських коштів в особливо великих розмірах.

Про це повідомили у прес-службі прокуратури, інформує «Слово і Діло».

Встановлено, що схему організували начальник відділу одного з територіальних відділень банку у змові з завідувачем каси та іншими посадовими особами фінустанови. Вони підроблювали документи на видачу готівкових коштів з карткових рахунків клієнтів.

НБУ ліквідує «Євробанк»Національний банк України відкликає ліцензію Євробанку. Опівдні 15 червня Євробанк заблокував роботу платіжних карток фінустанови.

«На підставі вказаних підроблених документів упродовж 2014 – 2015 років зловмисникам вдалося заволодіти коштами на загальну суму понад 1 мільйон гривень», – розповіли у прокуратурі.

Зазначимо, що у березні 2015 року НБУ відніс банк до категорії неплатоспроможних. А у серпні цьогоріч СБУ викрила екс-топ-менеджера банку «Київська Русь» у розкраданні 44 млн доларів, він був оголошений в міжнародний розшук.

Нагадаємо, що Антимонопольний комітет України оштрафував банк олігарха Ігоря Коломойського «ПриватБанк».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: