Факти з «чорної бухгалтерії» «Партії регіонів» публікуються вибірково – Трепак

Читать на русском
Екс-заступник голови Служби безпеки України Віктор Трепак розповів, що експертиза документів у справі чорної бухгалтерії Партії регіонів затримується.
Віктор ТрепакФото: УНІАН

Експертиза документів у справі «чорної бухгалтерії» «Партії регіонів» затримується.

Про це в ефірі телеканалу «112 Україна» розповів колишній перший заступник голови Служби безпеки України Віктор Трепак, повідомляє «Слово і Діло».

«Для мене особисто в питанні матеріалів «чорної каси» важливий юридичний результат, встановлення фактів відповідних злочинів і доведення провини конкретних осіб. Саме з цього я виходив, коли передавав матеріали в НАБУ. Я розумію громадський інтерес до матеріалів, але можна оприлюднити те, що встановлено правовим шляхом», – розповів екс-заступник голови СБУ.

До НАБУ передали дані про «чорну касу» Партії регіонівЕкс-перший заступник глави СБУ Віктор Трепак заявив, що до НАБУ надійшли дані про хабарі Партії регіонів високопоставленим чиновникам.

При цьому Трепак стурбований тим, що з «чорної каси «регіоналів» вибірково оприлюднюють прізвища.

«Мене турбує, що почалося вибіркове оприлюднення фактів з цих матеріалів. Там дійсно багато цікавих прізвищ і фактів, але я б не хотів, щоб ці матеріали використовували в політичній грі», – зазначив він.

Нагадаємо, що керівник САП Назар Холодницький розповів, що у справі «чорної бухгалтерії» «Партії регіонів» можуть допитати близько 100 людей.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: