Штаб Трампа міг фінансуватися з «чорної каси» «Партії регіонів»

Читать на русском
Керівник передвиборного штабу кандидата в президенти США від Республіканської партії Дональда Трампа, екс-радник Януковича Пол Манафорт міг отримати 12,7 мільйона доларів від Партії регіонів.

Глава передвиборчого штабу кандидата в президенти США від республіканців Дональда Трамп Пол Манафорт міг отримати 12,7 мільйона доларів з України з 2007 до 2012 року.

Про це йдеться в статті The New York Times, яка посилається на дані НАБУ, передає «Слово і Діло».

«Комірна книга «Партії регіонів» показує $12,7 млн ​​прихованих грошових виплат, призначених для пана Манафорта, від проросійської політичної партії пана Януковича з 2007 до 2012 року», – йдеться в матеріалі.

Слідчі НАБУ повідомляють, що виплати були частиною нелегальної системи, в рамках якої здійснювалося спонсорування посадових осіб на виборах.

«Чорна бухгалтерія «регіоналів»: політики та експерти прокоментували скандальний документКористувачі соціальних мереж обговорюють опубліковану Сергієм Лещенком так звану «чорну касу» колишньої «Партії регіонів».

У НАБУ стверджують, що ім'я Пола Манафорта 22 рази фігурує в так званій «чорній касі», в якій містяться дані про корупційну діяльність «Партії регіонів» за 5 років діяльності.

При цьому мета виплат чітко не вказана. Також наголошується, що ці витрати, зафіксовані в записах від руки, не можна звірити з банківськими записами, а також підписи реципієнтів ще не були перевірені.

Підкреслюється, що наявність імені Манафорта в списках «чорної бухгалтерії» «Партії регіонів» не означає, що він насправді отримав гроші, тому що підписи, які вказані в колонці одержувачів, можуть належати іншим людям.

Адвокат глави передвиборчого штабу Трампа вже заявив виданню, що Манафорт не отримував «жодних грошових виплат».

Нагадаємо, кандидат у президенти США від Республіканської партії Дональд Трамп раніше заявляв, що його рейтинг міг би бути вищим, якби не ставлення до нього американських засобів масової інформації.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: