«Партія регіонів» заплатила американському журналісту за інтерв'ю з Азаровим – нардеп

Читать на русском
Нардеп від БПП Сергій Лещенко розповів нові подробиці про оприлюднену раніше чорну бухгалтерію регіоналів.
Сергій Лещенко

«Партія регіонів» заплатила американському журналісту Ларрі Кінгу 225 тисяч доларів за інтерв'ю з колишнім прем'єр-міністром Миколою Азаровим.

Про це під час прес-конференції розповів народний депутат від фракції «Блоку Петра Порошенка» Сергій Лещенко, повідомляє «Слово і Діло».

«Гроші з тіньової каси «Партії регіонів» отримав, наприклад, Ларрі Кінг, відомий американський журналіст, який був десятиліттями ведучим програми CNN. Він отримав від тіньової каси «Партії регіонів» 225 тисяч доларів», – заявив нардеп.

За словами головного редактора інтернет-видання «Українська правда» Севгіль Мусаєвої, Ларрі Кінг отримав цю суму за інтерв'ю з екс-прем'єром Азаровим.

Також Лещенко розповів, що, згідно з документами, «ПР» здійснювала фінансування свого європейського офісу (European Centre for a Modern Ukraine), співзасновниками якого є троє «регіоналів» – Леонід Кожара, Віталій Калюжний та Євгеній Гєллєр.

Нагадаємо, раніше співробітники Спеціалізованої антикорупційної прокуратури взяли зразки почерків глави Центральної виборчої комісії Михайла Охендовського та деяких екс-депутатів.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: