Саакашвілі різко розкритикував міністра спорту Жданова

Читать на русском
Губернатор Одещини Міхеіл Саакашвілі назвав провалом виступ української олімпійської збірної в Ріо.
Міхеїл Саакашвілі

Катастрофічно погані результати української олімпійської збірної в Ріо-де-Жанейро. Після такого виступу міністр молоді та спорту має подавати у відставку.

Таку думку в Facebook висловив голова Одеської обласної державної адміністрації Міхеіл Саакашвілі, пише «Слово і Діло».

«Катастрофічно погані результати України на Олімпіаді. Нас випередили Азербайджан, Казахстан, Угорщина, Куба, Кенія, Ямайка та інші країни набагато менші за Україну і за розміром, і за потенціалом. У Грузії, яка в десять разів менша, майже стільки ж медалей, скільки в України», – зазначив губернатор.

Олімпіада в Ріо: де народилися українські спортсмени?На Олімпіаді в Ріо-де-Жанейро від України виступають 206 спортсменів. Усі вони народилися в різних куточках держави, а дехто – й за її межами.

За його словами, результати Олімпійської збірної не відображають справжнього потенціалу українських спортсменів.

«Наші результати абсолютно не відображають величезний спортивний потенціал України. Зазвичай після такого провалу як мінімум міністр спорту має піти у відставку», – заявив Саакашвілі.

Нагадаємо, збірна України завершила Олімпіаду в Ріо-де-Жанейро з найгіршим результатом у своїй історії. Українці завоювали 11 медалей (дві золотих, п'ять срібних і чотири бронзових).

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: