Луценко звільнив прокурора Рівненської області

Читать на русском
Генеральний прокурор підписав наказ про звільнення з посади прокурора Рівненської області Анатолія Ковальчука.
Анатолій Ковальчук

Генеральний прокурор України Юрій Луценко звільнив прокурора Рівненської області Анатолія Ковальчука.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на «УНН».

У прес-службі Генеральної прокуратури агентству розповіли, що відповідний наказ Луценко підписав учора, 6 липня, інформує «Слово і Діло».

«Генеральний прокурор України Юрій Луценко своїм наказом від 6 липня 2016 року звільнив із посади та з органів прокуратури прокурора Рівненської області Анатолія Ковальчука», – йдеться в повідомленні прес-служби.

Справа честі чи майданчик для піару: Луценко забув про справу Гонгадзе?Генеральний прокурор ще наприкінці травня обіцяв протягом місяця розповісти про те, як ідуть справи з розслідуванням убивства Георгія Гонгадзе.

Як відомо, 4 липня правоохоронці викрили й затримали членів організованого злочинного угруповання, що займалося незаконним видобутком і збутом бурштину. До його складу входили працівники обласних правоохоронних органів на чолі з прокурором Рівненщини, підполковником контррозвідки місцевого управління СБУ та двома колишніми начальниками райвідділів міліції, стверджують у Генпрокуратурі. Загалом до складу угруповання входило 32 людини.

Нагадаємо, сьогодні Голосіївський районний суд Києва ухвалив рішення про взяття під арешт п'яти членів цього злочинного угруповання.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: