Суд заарештував затриманих членів ОЗУ з видобутку бурштину

Читать на русском
Голосіївський районний суд заарештував фігурантів бурштинової справи, про затримання яких в понеділок розповідав Луценко.
Анатолій Матіос

Голосіївський районний суд Києва ухвалив рішення про взяття під арешт всіх п'яти членів ОЗУ з незаконного видобутку бурштину, які були затримані в понеділок.

Як повідомляє «Слово і Діло», про це на своїй сторінці в Facebook повідомив головний військовий прокурор України Анатолій Матіос.

ГПУ знайшла велику суму грошей та кілограми бурштину у львівського митника (ВІДЕО)У результаті обшуків у будинку одного з працівників Львівської митниці ГПУ виявила велику суму грошей.

За його словами, розмір застав, затверджених судом становить від 2,7 до 9,5 млн грн.

«Всі 5 затриманих у понеділок підозрюваних організаторів і керівників злочинної організації в «бурштиновому» провадженні заарештовані суддями Голосіївського райсуду столиці, з правом внесення застав відповідно в розмірі 9,5-5-5-4-2,7 мільйонів гривень», – написав Матіос.

Нагадаємо, 4 липня генеральний прокурор України Юрій Луценко заявив про затримання 5 членів злочинного угруповання з незаконного видобутку та реалізації бурштину.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: