Довибори до Ради, 206 округ: хто твій кандидат у народні депутати? (тест)

Читать на русском
Слово і Діло проаналізувало передвиборчі програми кандидатів до Верховної Ради у 206-му окрузі в Чернігівській області та на їх основі створило тест, який допоможе виборцю визначитися.

Близько двох тижнів залишилося до проміжних виборів народних депутатів, які відбудуться в семи регіонах України. Від ОВО №206 (Чернігівська область) до Верховної Ради балотуються 75 кандидатів.

Аналітики «Слова і Діла» взяли програми чотирьох із них, які мають найбільші шанси на перемогу: Максима Микитася, Єгора Фірсова, Дмитра Блауша та Сергія Гаруса.

Відповідаючи на питання нашого тесту, ви зможете підібрати собі ідеального кандидата: виходячи з уподобань людини, тест вибирає того, за кого їй потрібно голосувати. Тобто ми пропонуємо, не читаючи передвиборчих програм кандидатів, визначитися з вибором або переконатися в тому, що вибір правильний.

Нагадаємо, на 7 депутатських мандатів претендують 376 кандидатів. 17 липня довибори до Верховної Ради відбудуться у Волинській (23 округ), Дніпропетровській (27 округ), Івано-Франківській (85 округ), Луганській (114 округ), Полтавській (151 округ), Херсонській (183 округ) та Чернігівській областях.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: