Українські фермери отримають доступ до найбільшого ринку світу – Кутовий

Читать на русском
В результаті поглиблення співпраці України та Офісу торгового представника США українські фермери зможуть отримати прямий доступ до найбільшого ринку світу.
Тарас Кутовий

Українські фермери зможуть мати доступ до найбільшого ринку світу – ринку Сполучених Штатів, що стане можливим завдяки плідній співпраці України та Офісу торгового представника США.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на прес-службу Міністерства аграрної політики України.

«В результаті поглиблення співпраці України та Офісу торгового представника США українські фермери зможуть отримати прямий доступ до найбільшого ринку світу», – заявив міністр аграрної політики та продовольства України Тарас Кутовий під час зустрічі із заступником торгового представника США Елізабет Хефнер і представниками посольства США в Україні.

Як повідомлялося раніше, українські фермери зможуть отримати обіцяні 450 млн грн державної допомоги до кінця осені поточного року, але за умови, що Верховна Рада ухвалить відповідні зміни до Держбюджету.

«Слово і Діло» зафіксувало 38 обіцянок Тараса Кутового, 8 з яких він виконав. Коефіцієнт відповідальності міністра – 21%. Із повним переліком обіцянок політика можна ознайомитися на сторінці.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: